Gradinite Timisoara
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Jocuri si jucarii copii gradinite Timisoara
pagina 1
 
 
 
Lista de cumparaturi - Fructe si legume
Acest joc poate fi jucat ca atare, de doi jucatori, sau impreuna cu Lista de cumparaturi, pentru o mai mare varietate si mai multi jucatori. Scopul este de a aduna in carucior toate produsele de pe lista de cumparaturi. Conține 2 carucioare de cumparaturi, 2 liste de cumparaturi, 16 jetoane. Varsta recomandata: 3-7 ani.
 
 
 
Lista de cumparaturi - Haine
Acest joc poate fi jucat ca atare, de doi jucatori, sau impreuna cu Lista de cumparaturi, pentru mai multa varietate si mai multi jucatori. Scopul jocului este de a se aduna in carucior toate produsele de pe lista de cumparaturi. Conține 2 carucioare de cumparaturi, 2 liste de cumparaturi, 16 jetoane.  Varsta recomandata: 3-7 ani. 
 
 
Prietenii de la ferma
Un joc amuzant de asociere si sortare cu animalutele de la ferma. Joc realizat pentru ca cei mici sa invete cum sa joace un joc, sa astepte randul, clasificare, asociere si respectarea instructiunilor.
In insusirea acestor abilitati, nu este necesar sa existe un castigator al jocului, este suficient ca cel mic sa ia parte. Exista doua moduri de a juca, unul simplu si al doilea mai complex, dupa ce copiii si-au dezvoltat competente. Se poate juca individual, sau 2-4 jucatori. Contine 4 planse fata-verso cu animale, 16 carduri in forma de animale. Varsta recomandata: de la 2 ani.
 
 
Loto Bebelusul 
Gaseste si potriveste toate obiectele imaginii cu bebelusul, in acest joc de memorie. Acest joc de loto pentru copii mici a fost conceput pentru a ajuta parintii sa isi pregateasca copii pentru sosirea unui nou membru in familie. Contine 4 planse de joc, 24 de jetoane cu obiecte, 4 jetoane bebelusi.  Varsta recomandata: de la 2 ani. 2-4 jucatori.
 
 
 
Paianjenul cel mic  
Copii invata formele si sa numere printr-un joc educativ premiat, care pleaca de la una dintre cele mai populare poezii pentru copii! Fii primul care muta paianjenul in sus pe burlan, inainte sa inceapa ploaia. Contine 4 planse burlan, 4 paienjeni, o ruletă, un zar cu forme, un zar cu numere, shaker pentru zar. Varsta recomandată: 3-6 ani. 2-4 jucatori.
 
 
pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Pentru comenzi accesati pagina de contact si indicati numele jocului, cantitatea, precum si datele de inregistrare si contact.
Persoanele juridice ce comercializeaza materiale didactice pentru copii timisoara, interesate sa aiba aceste jocuri in magazinele lor, beneficiaza de discount.
Jocurile se expediaza direct de furnizor, de la sediul sau din Bucuresti.