Gradinite Timisoara
Portal de informare pentru parinti si copii!
Alege gradinita copilului tau!
Gradinite Timisoara Info
 
ofera informatii utile pentru  parinti si copii
 
 
13-14 martie2015 - Centrul Regional de Afaceri Timisoara
     Editia cu numarul 6 Angajatori de TOP Timisoara

     Vizitatorii interesati vor avea sansa sa aplice la peste 2000 de oportunitati de cariera, 21 programe de internship & trainee, vor putea participa la 15 conferinte si workshop-uri si vor putea discuta cu 200 de specialisti in recrutare.

     Pentru cele 2150 de joburi deschise in cadrul Angajatori de TOP Timisoara, vizitatorii pot aplica cu un singur CV BarCODE pe care il pot descarca de pe www.hipo.ro Tot ce trebuie sa faca este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro (sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja) si sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP. Cu un sigur exemplar CV BarCODE pot aplica la toate pozitiile de interes pentru ei. Aceasta metoda e  simpla,  si eficienta lansata pentru prima data la editia Angajatori de TOP, primavara 2012.

     Cei ce vor fi prezenti in cele doua zile Angajatori de TOP Timisoara se pot prezenta cu CV-ul pentru a primi gratuit feedback din partea consultantilor in resurse umane. Sfaturile si recomandarile in baza CV-ului vor fi oferite la standul CV Experts. In urma discutiei de la standul CV Experts, candidatii vor afla cum sa isi redacteze corect CV-ul si vor primi sfaturi despre cum il pot imbunatati, ce aspecte ar trebui sa evidentieze in functie de pozitia pe care isi doresc sa o obtina.

     In urma informatiilor primite din partea companiilor prezente la editiile anterioare Angajatori de TOP a reiesit ca aproximativ 25% dintre joburile deschise sunt acoperite in urma participarii la eveniment.

     In cele doua zile ale targului de joburi Angajatori de TOP sunt asteptati peste 5 000 de vizitatori, persoane cu experienta, dar si studenti si proaspat absolventi care pot aplica atat la joburile deschise de cele peste 50 de companii, dar si la programele de internship si management trainee. 
 
     Printre angajatorii care vor avea deschise pozitii pentru astfel de programe sunt: Alcatel-Lucent, Atos IT, ATOSS Software, Beespeed, Continental, Flextronics, Hartl Connect, Huawei Technologies, Infobest, IT Vizion, KFC, KPMG, Lidl, Microsoft, Plexus, P&G, Sustainalytics, Visma Software.

     Cei prezenti pe 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara pot participa la 15 conferinte si workshop-uri unde vor avea sansa sa interactioneze cu angajatorii prezenti. Participarea la conferinte si workshop-uri este gratuita in baza rezervarii unui loc in cadrul sesiunii de interes. In cadrul editiei din aceasta primavara, vizitatorii pot opta pentru:

 

TechTalks

        - o serie de conferinte pentru pasionatii de tehnologie. Cei care sunt interesati de ultimele inovatii in materie de tehnologie se pot inscrie la conferintele sustinute de Digital Education (Tema: Performance with Agile) si ATOSS Software (Tema: Java Innovation);

 

SkillShops

    - o serie de workshop-uri care le ofera celor prezenti oportunitatea sa-si imbunatateasca competentele si abilitatile personale. Cativa dintre cei mai activi angajatori de pe piata vor impartasi din expertiza lor: Groupe Monnoyeur (Tema: Tehnologiile viitorului in agricultura de precizie si generarea energiei),  Continental (Tema: Masina Viitorului), Visma Software (Tema: Case Study about Visma Software Projects), Valeo Lightning Injection (Tema: 5S - Calitate si Eficienta), Alcatel-Lucent (Tema: Transport Networks, TX and IP - Configurare, operare si mentenanta), Microsoft (Tema: Talent development programs inside Microsoft), Atos IT  (Tema: Canopy - the Atos cloud).

click aici pentru prima pagina